PARTIZANOV DŽELAT NA "OLIMPIKU": SMS sveti crno-bele!

Novosti online

08. 09. 2022. u 09:08

VELIKAN iz Roterdama stiže u Rim.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ НА ОЛИМПИКУ: СМС свети црно-беле!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Lacija dočekaće Fejenord u prvom meču premijernog kola grupe "F" Lige Evrope. "Nebeskoplavi" u ovaj meč ulaze nakon poraza na "Olimpiku" od Napolija minulog vikenda, dok je prošlosezonski finalista Lige konferencija protekle subote u fantastičnom meču savladao Gou Ahed Iglse na gostovanju sa 4:3.

Iako je Lacio idealno otvorio utakmicu protiv Napolija i sjajnim udarcem Zakanjija sa ivice šesnaesterca poveo već u 4. minutu, pogodak italijanskog ofanzivca ispostavio se kao jedina ozbiljna pretnja, a motivisani gosti do izjednačenja su stigli u završnici prvog dela igre. Samo minut nakon sjajnog pokušaja Kvaračhelije koji je pogodio stativu posle atraktivnog driblinga i udarca sa oko 20 metara usledio je udarac iz ugla nakon kojeg su gosti izjednačili.

Korner koji je izveo Zijelinski u 38. minutu Kim Min-Jae je glavom iz peterca rivala poslao u mrežu i tako u potpunosti vratio Napoli u igru. Motivisani gosti nastavili su da pletu mrežu oko golarivala i u nastavku, te je već u 51. minutu Viktor Osimen imao odličnu priliku, ali je gađao pored gola. Deset minuta posle pokušaja Nigerijca ponovo se u centru pažnje našao Kvarachelija koji je povratnu loptu Anguise sa oko 14 metara poslao iza leđa Provedela i najavio treću pobedu Spaletijevog tima.

Fejenord uspeva da zadrži korak u Erediviziji sa gigantima kakvi su PSV i Ajaks. Ekipa iz Roterdama i dalje ne zna za poraz, upisane su četiri pobede i jedan remi, te se nalaze na deobi drugog mesta. Posebno je bilo interesantno na gostovanju Go Ahed Iglsima, gledali smo fenomenalan meč u Deventeru, na kraju 4:3 za pulene Arnea Slota.

Partizanov dželat iz Lige konferencije je nakon samo 13 minuta imao zaostatak od 2:2, ali je golovima Danila izjednačio do kraja prvog dela igre. Fejenord je preko Dilrosuna i Žimasnkog stigao do 4:2, a u nadoknadi vremena za domaćina je pogodio Edvardsen.

Večerašnji rivali igraju direktan i atraktivan fudbal, na gol više. Očekujemo trijumf Lacija uz minimum dva pogotka na meču.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 2,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja