"LALE" SPREMAJU ZAMKU ZA "ZMAJEVE": Rastavac prekida negativan niz

N.P.

04. 09. 2022. u 11:23

VEČERAS od 18.00 u Novom Sadu sastaju se Vojvodina i Voždovac u meču 10. kola Superlige Srbije.

ЛАЛЕ СПРЕМАЈУ ЗАМКУ ЗА ЗМАЈЕВЕ: Раставац прекида негативан низ

Foto: FK Vojvodina

Posle tri uzastopna remija, "lale" su se konačno trgle i vratile na pobednički kolosek. Pred oko 3.000 svedoka na „Karađorđu“, izabranici Milana Rastavca uspeli su da slome otpor Radničkog iz Niša i tako upišu prvi trijumf nakon tačno mesec dana posta - 1:0.

Vratili su se u tim Nemanja Nikolić i Veljko Simić i pokazali koliko znače Voši. Nikolić je dva puta sjajno odložio loptu, nakon čega su Novosađani postigli golove. Prvi put za Kabića, koji je pogodio prečku, a potom je Iv Baraj taj odbitak poslao u mrežu i doneo vođstvo domaćinu sredinom prvog dela igre. Nikolić je potom asistirao Simiću, koji je duplirao vođstvo početkom drugog poluvremena. Debitovao je na ovom meču i Uroš Nikolić, koji je samo nekoliko minuta nakon ulaska u igru pogotkom dotukao Radnički.

Novosađani su pored Crvene Zvezde jedina neporažena ekipa od starta sezone, trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Fudbaleri Voždovca beleže sjajne rezultate u povoju superligaške sezone, a kako stvari stoje, prete da se nađu u krugu ekipa koje će se i te kako pitati za evro pozicije u tekućoj takmičarskoj kampanji. Posle uzleta u Lučanima i pobede od 2:1, stigla je nova, možda i najlakša ove sezone za četu "sa krova" protiv fenjeraša Radnika iz Surdulice 4:1. Iako je  ekipa Dragana Radojičića povela preko Spasića (34'), no dalje nije bilo spasa po goste. U nastavku su Burmaz (42'), Hajdin (65'), Trifunović (73') i Japanac Arihiro Sentoku (90+5') preokrenuli i totalno potukli rivala, pokazali da su u ovom momentu daleko bolja ekipa. Tim trenera Nikole Puače se trenutno nalazi na 3. mestu u Super ligi Srbije sa 17 bodova i ostvarenom gol-razlikom 9:9.


Tim iz Beograda je pobedio "lale" na minula dva međusobna susreta. Poslednji put 21. aprila 2021. godine u meču koji je odigran na Dušanovcu 2:1. Strelci za Voždovac bili su Ivezić i Mijailović dok je gol za Novosađane postigao Veljko Simić. Vojvodina pred svojim navijačima na "Karađorđu" mora da prekine negativan niz protiv "zmajeva" tako da savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)