PUAČA JURI TRI U NIZU: "Zmajevi" sa novim trenerom u sjajnoj formi

N.P.

31. 08. 2022. u 13:36

TIM Voždovca dočekuje na "Krovu" Radnik iz Surdulice u meču 9. kola Super lige Srbije.

ПУАЧА ЈУРИ ТРИ У НИЗУ: Змајеви са новим тренером у сјајној форми

Foto: FK Voždovac

Nikola Puača od kad je seo na klupu "zmajeva" ne zna za poraz. Trener domaćina je pobedio kod kuće Kolubaru sa 1:0, i u prošlom kolu Mladost u Lučanima rezultatom 2:1. Voždovac se nakon pozitivnog niza popeo na četvrto mesto na tabeli sa 14 osvojenih bodova.


Ekipa Radnika igra očajno ove sezone, nema trijumf od početka prvenstva. Surduličani su u prošlom kolu odigrali nerešeno na domaćem terenu sa Vojvodinom 1:1. Gosti su nakon osam odigranih susreta ostali na samom dnu Super lige sa svega tri sakupljena boda i ostvarenom gol-razlikom 5:17. 


Voždovac je pobedio večerašnjeg rivala na prethodna dva međusobna duela između klubova ukupnim rezultatom 7:1. Radniku je svaki bod zlata vredan, tako da savetujemo da budete oprezni i odigrate duplu šansu na "zmajeve" uz kombinaciju golova.


NAŠ PREDLOG: 1X&2-5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba