Bavarci su nemilosrdni!

M.M.

27. 08. 2022. u 09:36 >> 10:19

FUDBALERI Bajerna ugostiće ekipu Borusije iz Mehengladbaha, utakmica će se igrati na "Alijans areni" u Minhenu sa početkom od 18:30.

Баварци су немилосрдни!

FOTO: Tanjug/AP

Kako stoje stvari, i ove sezone gledaćemo isti scenario, Bajern je od samog starta upalio mašinu.

Šta reći? Bavarci su neverovatni ,sezonu su počeli trijumfom nad Lajpcigom u finalu Superkupa. Na "Centralnom stadionu" je rezultat nakon 90 minuta glasio 3-5.

Ubrzo je usledio i početak domaćeg šampionata, sastav Julijana Nagelsmana je počeo furiozno, u timu više nema vrsnog golgetera Roberta Levandovskog, međutim, golove i te kako ima ko da postiže.

Na gostovanju u Frankfurtu prosto su demolirali Ajntraht rezultatom 1-6. Već u prvom poluvremenu viđenja je čuvena "petarda", u listu strelaca su se upisali Džošua Kimih, Bendžamin Pavar, Sadio Mane, Džamal Musijala i Serž Gnabri.

Bila je to ujedno i poslednja utakmica Filipa Kostića za svoj klub.

Već u narednom kolu na "Alijanc areni" je pao Volfsburg rezultatom 2-0, da bi prošlog vikenda bavarska mašinerija bila kobna po ekipu Bohuma, golman domaće ekipe je sedam puta vadio leptu iz mreže, dok je sa druge strane gol Manuela Nojera bio sačuvan.

FOTO: Tanjug/AP

U posldnje četiri utakmice Mane i kompanija su čak 20 puta postizali pogodak i time dali do znanja protivnicima da ove sezone neće imati milosti.

Bavarcima danas u goste dolazi klub iz Mehengladbaha i ekipa koja je prošle godine bila nerešiv problem momcima uz Minhena.

Tri puta su se sastali tokom prošle sezone, Borusija je trijumfovala na dva duela dok smo jednom videli remi. Možda takav ishod i ne bi bio čudan da u 1/16 finala Kupa nismo videli opštu katastrofu.

Huterovi puleni su savladali šampiona Bundeslige rezultatom 5-0, da takav ishod nije bio slučajnost, potvrdili su već posle 2 meseca kada su na "Alijanc areni" slavili rezultatom 1-2.

Borusija je dobro počela šampionat, slavili su protiv Hofenhajma i Herte dok su sa Šalkeom u drugom kolu podelili bodove.

Očekuje nas zanimljiv okršaj, Kimih i kompanija žele da se iskupe navijačima za debakl iz prošle sezone, verujemo da će pasti veliki broj golova, a naša procena je da će u prvom poluvremenu biti barem dva.

NAŠ TIP: 1p 2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)