"GOREĆE" POLJUD I CEO SPLIT! Mogu li "bili" do čuda u revanšu?

V.D.

25. 08. 2022. u 13:07

VEČERAS od 21 čas u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija očekuje nas meč između Hajduka i Viljareala

ГОРЕЋЕ ПОЉУД И ЦЕО СПЛИТ! Могу ли били до чуда у реваншу?

Foto: Profimedia

Fenomenalan meč viđen je pre sedam dana u Valensiji na stadionu Levantea gde je Viljareal igrao kao domaćin. 

Gosti iz Splita su poveli već u drugom minutu golom devetnaestogodišnjeg Stipe Biuka koji je doneo veliku radost svom timu ranim golom. Radost nije dugo potrajala jer je poravnanje stiglo već u 15. minutu kada je pojačanje iz Levantea, iskusni Hoze Luis Morales postigao pogodak.

Samo četiri minuta kasnije usledio je potpuni šok za goste. Baena je nakon prekršaja izveo slobodan udarac i centrirao u šesnaesterac gostiju gde je umesto da izbaci loptu daleko od svog gola, ljubimac navijača Marko Livaja zatresao svoju mrežu udarcem glavom.

Nakon autogola Hajduk je potpuno potonuo i uspeo da primi još dva gola do poluvremena. Za 3:1 strelac je ponovo bio Morales u 36. minutu, da bi u nadoknadi prvog poluvremena na asistenciju dvostrukog strelca Moralesa sjajni Žerard Moreno povisio na 4:1.

U drugom poluvremenu domaćin je nastavio da dominira ali nisu uspeli da postignu nijedan pogodak. Igrao se 84. minut kada je dosuđen penal za Hajduk. Minut kasnije sa bele tačke bio je siguran Italijan Marko Fosati i tako postavio konačan rezultat i ulio kakvu-takvu nadu svom timu pred revanš u Splitu.

Hajduk je u prethodnoj rundi izbacio portugalsku Vitoriju Gimaraeš ukupnim rezultatom 3:2 i tako zakazao ovaj dvomeč.

"Poljud" je protiv Portugalaca bio krcat nakon dužeg vremena, a verujemo da će taj slučaj biti i večeras. Livaja, Kalinić, Krovinović i družina će uz podršku "torcide" dati sve od sebe da dođu do čuda protiv popularne "žute podmornice", koja je jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja. 

Hajduk je nakon debakla u velikom derbiju, kada je poražen u Zagrebu sa 4:1, za vikend slavio protiv Lokomotive sa 2:1. Trenutno zauzimaju treću poziciju sa devet bodova. Dinamo je prvi sa 16, ali ima i dva meča više.

Viljareal je imao sjajnu sezonu u Evropi prošle godine kada je stigao do polufinala Lige šampiona, dok su u prvenstvu odigrali nešto slabije. Ove sezone su sjajno krenuli i u domaćem prvenstvu, gde su nakon dva odigrana kola lider sa šest bodova i gol-razlikom 5:0. U prvom kolu su savladali Valjadolid u gostima sa 3:0, dok su za vikend odneli i ceo plen iz Madrida u duelu sa Atletikom koga su porazili sa 2:0.

Puleni Unaj Emerija su veliki favoriti na večerašnjem meču i verujemo da će tu ulogu i opravdati.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 3,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024