MOGU LI "PLAVI" DO IZNENAĐENJA? Vajkomb vonderers - Bristol Siti

N.P.

24. 08. 2022. u 13:18

PULENI Gereta Ajnsvorta sastaju se sa popularnim "crvendaćima" u drugom kolu engleskog Liga kupa.

МОГУ ЛИ ПЛАВИ ДО ИЗНЕНАЂЕЊА? Вајкомб вондерерс - Бристол Сити

Profimedia

Ekipa Vajkomba je u prošloj rundi savladala Nortempton (2:1). Domaćin je takođe bio uspešan i u Ligi 1, pobedio je za vikend na gostovanju Barnsli rezultatom 3:0. Što se tiče gostiju, oni su na startu takmičenja nadigrali Koventri sa 4:1. Bristol Siti igra odlično i u Čempionšipu, na prethodne dve utakmice ostvario je isto toliko pobeda, nad Lutonom i Kardifom identičnim rezultatom 2:0. 


U poslednjem međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran 21. aprila 2021. godine plavi su iznenadili "crvendaće" i savladali ih sa 2:1. Gosti su na papiru kvalitetniji tim, ali s obzirom na to da je Kup utakmica, predlažemo da odigrate duplu šansu na Bristol siti uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,95) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba