PRVI FAVORIT ZA SKUDETO GOSTUJE NOVAJLIJAMA: Inter želi titulu nazad!

V.D.

13. 08. 2022. u 13:01

VEČERAS od 20.45 na stadionu "Via Del Mare" očekuje nas meč prvog kola Serije A između Lećea i Intera

ПРВИ ФАВОРИТ ЗА СКУДЕТО ГОСТУЈЕ НОВАЈЛИЈАМА: Интер жели титулу назад!

FOTO: Tanjug/AP

Nakon dve sezone pauze u gradiću na jugu Italije igraće se Serija A. 

Ekipa Lećea je prošle sezone osvojila Seriju B i vratila se na velika vrata u elitni rang. Najmlađa i "najjeftinija" ekipa u ligi ima samo jedan cilj a to je opstanak u eliti.

Puleni trenera Marka Baronija su u prošloj sezoni odigrali odlično ali početak nove sezone nije krenuo po planu. U tri prijateljska meča dva puta su poraženi dok su trijumf zabeležili protiv niželigaša Frankavile. U prvom zvaničnom meču ove sezone koji je odigran u okviru prvog kola nacionalnog kupa poraženi su nakon produžetaka od drugoligaša Čitadele.

Gosti iz grada mode još nisu odigrali nijedan zvaničan meč dok su u pripremnom periodu odigrali pet mečeva i upisali samo jednu pobedu protiv Lugana.

Prošlogodišnji vicešampion i osvajač Kupa Italije ima ambiciju da preuzme titulu od svog gradskog rivala Milana.

U tome će im mnogo pomoći i dolazak Romela Lukakua koji je stigao na pozajmicu iz Čelsija.

Pored njega crno-plavu opremu zadužili su i Henrih Mihtarijan kome je istekao ugovor sa Romom, golman Ajaksa Onana koji je takođe bio slobodan u izboru nove sredine kao i Hoakin Korea koji je u trensferu vrednom 23,6 miliona evra stigao iz rimskog Lacija.

Inter je po bukmejkerima i prvi favorit za ovogodišnji skudeto. Puleni Simonea Inzagija su najiskusniji i najskuplji tim u ligi ali svakako da im neće biti lako da se domognu titule a ni prva tri boda na večerašnjem meču. Poznat je južnjački mentalitet i verujemo da će igrači Lećea dati sve od sebe da otkinu bar bod "neroazurima".

Zanimljivo je da Inter nije slavio na ovom stadionu na poslednja tri odigrana meča. Ipak, smatramo da je Inter mnogo kvalitetniji tim i da će slaviti na otvaranju Serije A.

NAŠ TIP: 2&2-4 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024