SKUPOCENI OLIMPIJAKOS SPREMAN ZA RESTART: Crveno-beli sa novim trenerom napadaju Ligu Evrope

Novosti online

04. 08. 2022. u 09:31

SLOVAN iz Bratislave stiže na "Jorgos Karaiskakis".

СКУПОЦЕНИ ОЛИМПИЈАКОС СПРЕМАН ЗА РЕСТАРТ: Црвено-бели са новим тренером нападају Лигу Европе

Foto arhiva VN

Fudbaleri Olimpijakosa pokušaće da se vrate na pravi kolosek i da na najbolji mogući način zaborave na debakl u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naime, Makabi iz Haife demolirao je crveno-bele usred Pireja (4:0).

Sada šampion Grčke želi da popravi utisak, na "Jorgos Karaiskakis" u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope stiže Slovan.

Okupio je Olimpijakos istrošene zvezde u Pireju, krenuo je u napad na Ligu šampiona sa Valbuenom, El Arabijem, M’Vilom, Vrsaljkom, Papastatopulosom, Tikinjom i – obrukao se. Više je ličio na grupu plaćenika, nego na tim kadar da u dvomeču izbaci Makabi Haifu, prvaka Izraela. Ne samo da je ispao, doživeo je istorijsku blamažu u Ligi šampiona. Tako ga kod kuće nisu ponizili ni Pari Sen Žermen, Bajern, Arsenal, Lion...

Ceh blamaži platio je trener Pedro Martins, Portugalcu je sedam dana nakon poraza uručen otkaz.

Olimpijakos je odlučio da poverenje pruži Špancu Karlosu Korberanu, koji je u prethodne dve sezone vodio Hadersfild u Čempionšipu.

Korberana mnogi vide kao "novog Marsela Bjelsu", kažu da njegova fudbalska filozofija u mnogome podseća na legendarnog Argentinca.

Adaptacija na Grčku ne bi trebalo da bude teška španskom treneru, jer je od 2017. do 2020. radio na Kipru, gde je vodio Doksu i Ermis.

Tinjala je nada u Bratislavi da bi posle 2:1 u Budimpešti Slovan mogao da obezbedi pozitivan rezultat koji bi garantovao dalji napredak u kvalifikacijama za Ligu šampiona, umesto toga dogodio se pravi potop u režiji fudbalera Ferencvaroša. Prošlonedeljni poraz mađarski klub naplatio je sa debelom kamatom - 4:1 (2:0) i tako poslao slovačkog prvaka na megdan Olimpijakosu.

Ovde su stvari kristalno jasne. Očekuje se ubedljiva i sigurna pobeda Olimpijakosa.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,80)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)