BOKA KONAČNO ULAZI U SERIJU? Gigant iz prestonice u dobrom raspoloženju gostuje Patronatu

Novosti online

31. 07. 2022. u 12:30

KULTNI klub ne igra u skladu sa svojim renomeom.

БОКА КОНАЧНО УЛАЗИ У СЕРИЈУ? Гигант из престонице у добром расположењу гостује Патронату

FOTO: AP

Fudbaleri slavne Boke juniors gostuju Patronatu u meču 11. kola argentinske Lige profesional.

Domaćin sa stadiona "Sveštenik Bartolome Grelja" u duel sa jednim od najvećih klubova planete ulazi nakon poraza od Barakasa. Crveno-crni trenutno se nalaze na četrnaestoj poziciji sa 14. bodova, samo jednim manje od večerašnjeg rivala.

Boki je konačno svanulo u minuloj rundi. Posle četiri poraza u poslednjih pet kola, ispadanja iz Kopa Libertadores od brazilskog Korintijansa, smena Sebastijana Batalje, malo radosti na "Bombonjeri".

Za tri boda protiv Estudijantesa za tim koji predvodi s klupe Ugo Ibara potrudili su se iskusni Giljerme Fernandez u prvom i bivši igrač Mančester junajteda Markos Roho i Sebastijan Vilja u drugom poluvremenu - 3:1. Nije bio zbog povrede povratnika u plavo-žuti tabor, tragičara penal-serije protiv Korintijansa Dijega Benedeta, ali Vilja i dugovi konačno su obradovali milionsku armiju navijača Boke. 

Sva tri gola su bila veoma lepa. Fernandez je volejem s desetak metara „pocepao“ mrežu tima iz La Plate u 11. minutu, dok je potez utakmice delo kapitena Markosa Roha u 59. minutu. Primio je loptu na ivici šesnaesterca i onda bombom levom nogom poslao loptu u rogalj gola gostiju. Taj je bilo jasno da će tri boda da ostanu u Buenos Ajres, a pobedu domaćina overio je Kolumbijac Sebastijan Vilja u 68. minutu, kada je majstorski lobovao golmana Marijana Anduhara. Crveno-beli su 13 minuta pre kraja postigli utešni gol preko Morela, ali trijumf Boke nijednog momenta nije dolazio u pitanje.

Prethodni međusobni susret rivala odgirao se u okviru Kupa Argenitne. Nije bilo pobednika nakon 120 minuta (0:0). Boka je slavila posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)