DA LI JE SERIJI REMIJA DOŠAO KRAJ? San Lorenco pred svojim navijačima želi pobedu

Novosti online

25. 07. 2022. u 11:06

NA "Pedro Bidegan" u okviru 10. kola argentinske Lige profesional stiže Taljares.

ДА ЛИ ЈЕ СЕРИЈИ РЕМИЈА ДОШАО КРАЈ? Сан Лоренцо пред својим навијачима жели победу

Foto: Profimedia

Fudbaleri San Lorenca pokušaće u noći između ponedeljka i utorak da upišu prvi trijumf posle dva uzastopna remija. Na "Pedro Bidegan" u okviru 10. kola argentinske Lige profesional stiže Taljares.

Popularni "sveci" su u minuloj rundi razočarali svoje navijače odigravši samo 2:2 sa Unionom. Nekoliko dana pre pomenutog susreta izabranici Rubena Insue remizirali su 1:1 u gostima Banfildu. Poslednju pobedu San Lorenco ostvario je 9. jula kada je pala čuvena Boka juniors - 2:1.

Kapiten Boke Markos Roho je u 28. minutu bio najsnalažljiviji prilikom prekida i centaršut Sebastijana Vile glavom preusmerio ka mreži za vođstvo gostiju. No, ono nije trajalo dugo. Deset minuta kasnije San Lorenco je izjednačio preko 18-godišnjeg Agustina Giaja koji je iz odbitka kaznio loše postavljanje kompletne odbrane Boke.

Ništa bolje defanzivci gostujuće ekipe nisu stajali ni u 54. minutu kada je Adam Bareiro pogodio za rezultatski preokret, odnosno vođstvo San Lorenca, a isti igrač propustio je priliku da dvadesetak minuta kasnije sa bele tačke kazni nespretnost Markosa Roha i ranije reši pitanje pobednika. Srećom po njega, rezultat se do kraja nije menjao.

Taljares stiže u Buenos Ajres nakon pobede nad Banfildom, tek drugom od starta sezone. "Matadori" su 23. ekipa u prvenstvu sa samo osam golova i očajnom gol-razlikom 5:9. Domaćin se nalazi 14. poziciji sa 12 bodova i eventualnim trijumfom upustio bi se u borbu za gornji deo tabele.

U poslednjem međusobnom duelu, San Lorenco je slavio kao gost sa 1:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri