BORAC MORA DA ZABORAVI FARANE: Lalatović i Banjalučani svim silama kreću po titulu

Novosti online

18. 07. 2022. u 11:05

"CRVENO-PLAVI" gostuju Slobodi iz Doboja u poslednjem meču 1. kola Premijer lige.

БОРАЦ МОРА ДА ЗАБОРАВИ ФАРАНЕ: Лалатовић и Бањалучани свим силама крећу по титулу

FOTO: FK Borac Banjaluka

Prošle sezone Zrinjski je dominantno osvojio šampionsku titulu u Bosni i Hercegovini. Ekipa Sergeja Jakirovića je oborila sve moguće rekorde i do pehara došla furiozno. Uspeo je šef stručnog štaba "plemića" da napravi mašineriju koja je ostalim premijerligašima ledila krv u žilama, pa ovog leta nije bilo ni potrebe za većim promenama. Upravo je to razlog što Zrinjski i ove godine važi za jednog od glavnih favorita, jer je sistem igre ostao isti, bez preteranog tumbanja. 

Možda i najveći izazivač je banjalučki Borac, angažovanjem Nenada Lalatovića očekivao se iskorak u Evropi i borba za titulu. Ipak, temperametni trener pao je na prvom ispitu - B36 Toršavn eliminisao je klub iz Republike Srpske u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Temperametni stučnjak je po proverenom receptu pozvao svoje učenike u koje ima veliko poverenje, pa su dres Borca zadužili Nedeljko Piščević, Nikola Andrić, Momčilo Mrkaić, Marko Gajić, Milan Spremo, Darko Lazić, a uz njih je doveo i proverena premijerligaška imena Gorana Zakarića i Benjamina Tatara. Ovim imenima najavljena je borba za titulu, ali šokantan rezultat i ispadanje sa evro-scene od predstavnika Farskih Ostrva, moglo bi u velikoj meri da uzdrma tim iz Banjaluke.

Da li su i u kolikoj meri klonuli duhom igrači Borca saznaćemo večeras od 20 časova. Naime, "crveno-plavi" gostuju Slobodi iz Doboja u poslednjem meču 1. kola Premijer lige.

Puleni Nenada Lalatovića su veliki favoriti i pored teškog poraza sredinom minule sedmice, pa bi sve osim pobede gostiju predstavljalo veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna