"PARNI VALJAK" PONOVO U GOSTIMA: Partizan u Nišu želi kao u Ivanjici

Novosti online

15. 07. 2022. u 10:08 >> 12:26

Radnički dočekuje vicešampiona.

ПАРНИ ВАЉАК ПОНОВО У ГОСТИМА: Партизан у Нишу жели као у Ивањици

FOTO: FK Partizan

Drugu polusezonu zaredom fudbaleri Radničkog premijeru pred svojim navijačima imaju protiv Partizana. Zimus su, u prvom kolu drugog dela sezone, glatko poraženi sa 0:2.  Tomislav Sivić, trener niškog kluba, bio je, za srpske pojmove, neobično, a opet pohvalno transparentan, pa je dan pred otvaranje drugog kola Mocart Bet Super lige javnosti plasirao informaciju direktno iz svlačionice.

Bez okolišanja, strateg Nišlija je gađao u centar i otkrio karte uoči večerašnjeg duela sa Partizanom (20.00).

- Živimo u svetu modernih tehnologija i nemoguće da nešto pokušam da sakrijem. Kao što mi otprilike znamo ko će igrati za njih, tako i oni znaju ko će igrati za nas. Duel protiv Partizana će početi sledećih 11: Drobnjak, Aksentijević, Savić, Tolordava, Mlađović, Pejović, Marjanović, Dimić, Jovanović, Mitrović i Petrov. To je najbolje što sad imamo, a nedostaje nam samo Jamkam, koji se polako oporavlja nakon što je bolovao od malarije - jasan je bio Sivić, iz čijih reči je jasno da Nikola Štulić, koji je još zimus stigao u Niš, neće početi meč protiv bivšeg kluba.

"Parni valjak" opet igra na strani. Voljom žreba, kad su birani parovi, crno-beli su u uvodna dva kola gosti, a posle uspešno rešenog izazova u Ivanjici, na Čairu želi još tri boda kao dokaz da je spreman i sa novim timom da se upusti u trku sa Crvenom zvezdom.

Partija protiv Javora bila je efikasna, ne bi u Partizanu imali ništa protiv da takva bude i u Nišu sa Radničkim, s tim što su bodovi, kao prioritet, postavljeni ispred estetike.

- Imamo zdravu dozu poštovanja prema protivniku, timu koji predstavlja Srbiju u Evropi i želim mu tamo sreću. Radnički je prvo kolo odigrao mnogo bolje nego što je pokazao rezultat (0:4 na stadionu "Rajko Mitić", op. aut.). Imaćemo rivala sa zdravim i realnim ambicijama zbog kvaliteta koji poseduje. Hoćemo da uđemo u meč kvalitetno, da li ćemo biti nagrađeni golom, ne mogu da znam. Na kraju, važno je kako ćemo zatvoriti utakmicu, a ne kako ćemo je otvoriti - aludira Ilija Stolica na tajming postizanja golova, pošto je njegova ekipa na premijeri načela Javor pogotkom u 21. minutu, a četvrti gol dala u nadoknadi vremena.

Partizan je veliki favorit i tu nema dileme. Sve sem trijumfa beogradskog kluba predstavljaće iznenađenje. Kvotu na dvojku smo "pojačali" golovima.

NAŠ TIP: 2&2-4 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDO ZGROZIO FUDBALSKI SVET SVOJIM POTEZIMA: Al Nasr će biti osakaćen neigranjem najboljeg igrača u narednom periodu