DINAMO U POL POZICIJI: "Galebovi" strepe od nekadašnjeg bisera Partizana

Novosti online

13. 07. 2022. u 09:41

BORBA za grupnu fazu Lige šampiona se nastavlja.

ДИНАМО У ПОЛ ПОЗИЦИЈИ: Галебови стрепе од некадашњег бисера Партизана

Foto: EPA-EFE/ SEDAT SUNA

Fudbaleri gruzijskog Dinamo Batumija dočekaće Slovan iz Bratislave u revanš susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Galebovi" su odoleli napadima favorizovanih domaćina na "Tehelne pole stadionu", u nekim periodima, iznenađujuće, bili su bolji rival. Na lepom zdanju u prestonici Slovačke Dinamo je imao isti broj udaraca u okvir gola kao i domaćin. Golmani obe ekipe intervenisali su u pet navarta, a posebno se istakao Lazare Kupatadže. Gruzijski čuvar mreže je u nekoliko navrata fantastično reagovao i tako dodatno motivisao svoje saigrače.

Slovan je imao velika očekivanja od duela na kojem je bio domaćin. Navijači su želeli goleadu, međutim, lako su "nebeskoplavi" mogli da pred revanš susret imaju zaostatak.

Iskusni stručnjak Vladimir Vajs, odlučio je da na klupi ostane srpski napadač Ivan Šaponjić. Njegovo mesto u startnih jedanaest zauzeo je Erik Ramirez. Venecuelanac je razočarao, na terenu je proveo samo 58 minuta, njega je zamenio pomenuti bivši gogleter Partizana.

Delovao je nako toga Slovan konkretnije, Dinamo se odlično branio i sa razlogom se nada plasmanu u drugo kolo. 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest