ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC PAKUJU KOFERE: Ferencvaroš napada Srbe!

Novosti online

13. 07. 2022. u 09:01 >> 09:44

MAĐARSKI klub ima velike ambicije.

ЗВЕЗДАШ И ПАРТИЗАНОВАЦ ПАКУЈУ КОФЕРЕ: Ференцварош напада Србе!

Foto: Profimedia

Nije bilo golova na severu Kazahstana u prvom meču. Tobol je uspeo u svom Kostanaju da se odbrani od favorizovanog Ferencvaroša u uvodnom susretu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ostaju Mađari favorit ovog duela, ali moraće večeras u Budimpešti da budu efikasniji ukoliko misle da nastave sa dobrim izdanjima na međunarodnoj sceni.

U poslednje tri sezone "Fradi" je dvaput igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i jednom u Ligi šampiona. Dosta novca uloženo je u tim poslednjih godina, ali ukoliko se ekipa Stanislava Čerčesova opusti makar i na trenutak u revanšu, mogla bi da bude surovo kažnjena.

Pokušavao je kazahstanski šampion da napravi iznenađenje pred svojim navijačima, međutim, nisu izabranici Milana Milanovića bili precizni u šansama koje su im se ukazale. Od starta su u postavi bili nekadašnji fudbaleri Partizana i Crvene zvezde - Zoran Tošić i Dušan Jovančić, a iznenađenje je da je šansu dobio i Miljan Vukadinović, koji je tek stigao u klub.

U utorak je obelodanjen njegov transfer iz Vojvodine, a već u sredu proveo je na terenu petnaestak minuta. Nije, ipak, jedan od najboljih igrača novosadskog kluba prošle sezone uspeo da pomogne novim saigračima. Videćemo hoće li na "Grupama areni", kada se dodatno uigra.

Što se tiče srpske kolonije u Tobolu, svi su bili aktivni, dok Željko Gavrić nije u planovima ruskog trenera u Kazahstanu, pa ga očekivano i nije bilo u postavi gostiju.

Nema sumnje, Ferencvaroš je apsolutni favorit protiv srpske kolonije u dresu kazastanskog šampiona.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili