ČUDA SU MOGUĆA, ALI... Santos posle debakla dočekuje Korintijans

Novosti online

13. 07. 2022. u 08:32

REVANŠ meč četvrtfinala Kupa Brazila.

ЧУДА СУ МОГУЋА, АЛИ... Сантос после дебакла дочекује Коринтијанс

Foto: Profimedia

Pred Santosom je praktično "nemoguća misija". Brazilski velikan doživeo je pravu katastrofu u prvom meču osmine finala Kupa. Korintijans je na svojoj "Nea Kimika areni" deklasirao "ribare" rezultatom 4:0 i jednom nogom je u četvrtfinalu. Međutim, crno-beli se neće lako predati, te će pokušati na "Vila Belmiru" da stignu do prave senzacije.

Santos je pre samo četiri dana stigao do prve pobede nakon šest mečeva. Izabranici privremenog trenera Marsela Fernandeša savladali su Atletiko Gojanense sa 1:0 u meču 16. kola brazilske Serije A. Strelac pobedonosnog gola bio je Lukas Barbosa.

Derbi susret pomenute runde igrao je Korintijans. "Svemogući" su na svom terenu bili bolji od Flamenga rezultatom 1:0. 

U izjednačenom meču sa malo prilika odlučila je nespretna reakcija defanzivca gostiju Rodineija. Njega je lopta pogodila u potkolenicu u 52. minutu i prevarila golmana Santosa.

Portugalski stručnjak na klupi tima iz Sao Paula Vitor Pereira je isključen u 36. minutu posle negodovanja kod sudije što nije pokazao na belu tačku posle starta nad Adsonom u šesnaestercu gostiju. Krilni napadač domaćeg tima je udaren u cevanicu, ali je teatralni pao kao pokošen. Taj start za sudiju Abatija Abela nije bio dovoljan da pokaže na belu tačku.

Portugalac je burno reagovao, pa ga je delilac pravde poslao u svlačionicu u finišu prvog poluvremena. I bez njegovih saveta s klupe, Korintijans je u nastavku uspeo da osvoji tri boda, smanji zaostatak za liderom i ostane u igri za titulu u veoma zanimljivom "Brazileirau".

Santos će dati sve od sebe da popravi utisak. Teško će slavni klub stići do velikog preokreta i epske senzacije, ali trijumf koji će izmamiti osmeh navijačima je moguć. Korintijans ima priliku da odmori nosioce i šansu pruži igračima sa klupe.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)