DILEMA VIŠE NEMA! NJuels je jedan od favorita u borbi za titulu

Novosti online

04. 07. 2022. u 13:33

NAKON trijumfa nad Estudijantesom od 2:0 u gostima, crno-crveni dočekuju Patronato u poslednjem meču 6. kola argentinske Lige profesional.

ДИЛЕМА ВИШЕ НЕМА! Њуелс је један од фаворита у борби за титулу

Foto: Profimedia

Njuels old bojsi su fenomenalno otvorili novu sezonu. Slavni klub sa stadiona "Marselo Bjelsa" u proteklih pet kola ne zna za poraz. Četiri trijumfa i jedan remi stoje na kontu izabranika Havijera Sanguetija koji žele da nastave u istom ritmu.

Nakon trijumfa nad Estudijantesom od 2:0 u gostima, crno-crveni dočekuju Patronato u poslednjem meču 6. kola argentinske Lige profesional.

Njuels je pitanje pobednika na "Siudad de la Plati" rešio u drugom poluvremenu i to za svega 15. minuta. Mrežu iskusnog Marijana Anduhara načeo je Romiro Sordo u 57. minutu lepim udarcem sa 10-ak metara posle centaršuta Franciska Gonzalesa. Odličan kontranapad iz 72. minuta krunisao je golom Huan Garo, ispostaviće se za konačan rezultat.

Prošle godine je Patronato je bio peti najneefikasniji tim u ligi. Samo su Urugvajci Sosa Sančez (8) i Huniors Arijas (5) postigli više od jednog pogotka u Ligi profesional. Obojica su otišla iz kluba, a na njihovo mesto stigli su Džonatan Erera iz Independijentea i Lukas Barios iz Defense i Hustisije. Čak 16 igrača je napustilo tim, pa Ivan Delfino ima velikih problema da uigra tim. Ipak, Patronato za sada dobro gura, sedam bodova i 16. pozicija je realan domet ove ekipe.

Gabrijel Gudino je igrač od koga se najviše očekuje u 2022. Iskusni krilni fudbaler je za sada uspeo da upiše samo jednu asistenciju.

Njuels je veliki favorit, ukoliko savlada večerašnjeg protivnika na svom terenu, preuzeće lidersku poziciju na kojoj je trenutno Himnasija. 

U prethodna tri međusobna duela crno-crveni su slavili na dva, remi bez golova viđen je u avgustu 2021. godine.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!