"KAMIONDŽIJE" VOZE U RIKVERC: Barakas protiv San Lorenca traži prvi trijumf u prvenstvu

Novosti online

03. 07. 2022. u 09:23 >> 10:19

TAKMIČENjE u Ligi profesional koja broji čak 28 klubova stiglo je do 6. kola, a jedan on zanimljivijih susreta čeka nas na stadionu "Barakas Sentral".

КАМИОНЏИЈЕ ВОЗЕ У РИКВЕРЦ: Баракас против Сан Лоренца тражи први тријумф у првенству

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barakas Sentrala dočekaće San Lorenco u meču 6. kola argentinskog šampionata. "Kamiondžije" u meč ulaze kao pretposlednji tim na tabeli, i dalje ne znaju za trijumf, na svom kontu imaju samo tri boda. Sa druge strane, petnaestostruki prvak započeo novu sezonu serijom remija. "Sveci" ne znaju za poraz, ali ne pobeđuju čestu, tačnije to su uradili samo jednom i to na gostovanju Sentral Kordobi.

Domaćinu predstoji mučna takmičarska godina, ako je suditi po njenom početku. Od pulena Alfreda Bertija očekivala se borba u donjem domu, ali niko nije očekivao ovako loš početak. Ako je za utehu, Barakas je na svim mečevima postigao po pogodak, međutim, primio je osam.

Ivan Tapija, mladi ofanzivac izrastao je u pravog lidera, o tome svedoči i zaduživanje dresa sa kultnim brojem 10. Kapiten je ujedno i jedan od najvrednijih fudbalera u klubu, a od početka sezone upisao je dve asistencije i jedan pogodak.

San Lorenco, tim iz Buenos Ajresa, za koji navija Papa Franja, bio je očajan prošle sezone kada je bio tek 21. u prvenstvu. "Sveci" su u finansijskim problemima, nije bilo mnogo promena i za sada dobro "guraju".

Dovedena su samo tri pojačanja – Rikardo Senturion iz Veleza, Malkolm Brajda iz Aldosivija i Adam Bareiro iz Montereja.

Klub su napustili Andres Erera (River Plejt), Bruno Piton (Emelek), Fernando Moneti (Lanus), Hulijan Palasios (Banfild). Ekipu iz prestonice napustili su i paragvajski blizanci Oskar i Anhel Romero koji i dalje nisu pronašli angažmane.

U prethodnom međusobnom duelu, koji je odigran davne 2012. godine rezultat je bio 1:1. 

San Lorenco je blagi favorit, ali treba biti oprezan. Upravo zbog toga odlučili smo se za duplu šansu uz dva ili više pogotka na stadionu "Barakas Sentral".

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili