SIGURICA IZ SKANDINAVIJE: Srbin napada "severnjake"

V.D.

01. 07. 2022. u 11:31

"NEBESKOPLAVI" pred sam početak sezone važili su za jednog od glavnih favorita za naslov najboljeg, međutim, stvari se ne odvijaju po planu.

СИГУРИЦА ИЗ СКАНДИНАВИЈЕ: Србин напада северњаке

Foto: EPA-EFE/Andreas Hillergren

Jedna od najlošijih ekipa švedske Olsvenskan lige Sundsval ugostiće Malme u meču 12. kola.

"Nebeskoplavi" pred sam početak sezone važili za jednog od glavnih favorita za naslov najboljeg, međutim, stvari se ne odvijaju po planu. Srpski stručnjak Miloš Milojević kao da je još u potrazi za idealnih 11, upravo zbog te činjenice rezultati nisu na nivou očekivanog.

Ekipa u kojoj je jedan od lidera naš Veljko Birmančević igra dobro u poslednje vreme, ostvarila je dve uzastopne pobede u prvenstvu - protiv Degerforša na strani (2:0) i kod kuće nad Helsinborgom (2:1). Nalazi se na 5. mestu na tabeli sa 21 bodom, tri manje od lidera Hekena.

Domaćin je u prošlom kolu doživeo težak poraz pred svojim navijačima od Đurgardena rezultatom 2:5. To mu je čak deveti neuspeh nakon 11 odigranih susreta, negativan niz ga je spustio na pretposlednju, 15. poziciju u elitnom rangu takmičenja.

"Nebeskoplavi" su u minulom međusobnom duelu savladali večerašnjeg rivala (1:2). Mnogo su bolja ekipa od Sundsvala i očekujemo da ostvare novu pobedu u šampionatu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja