Cela Srbija priželjkuje remi na ovom meču!

N. P.

22. 06. 2022. u 11:04 >> 11:05

Izraelci su bili na korak od svoje prve pobede na startu takmičenja, međutim, Srbija je golom Stefana Lekovića u 93. minutu susreta uspela da otkine bod.

Цела Србија прижељкује реми на овом мечу!

FOTO: FSS

Izabranici Ofira Haima su tako uspeli da ostanu neporaženi na šestoj utakmici u svim takmičenjima, imaju tri pobede i isto toliko remija. Najbolji rezultat Izrael je napravio 2014. godine kada je uspeo da prođe grupnu fazu Evropskog prvenstva.

Formalni domaćin u večerašnjem okršaju nema problema sa povređenim igračima i trebalo bi da nastupi u identičnoj formaciji kao u prethodnom duelu 4-2-3-1, sa Oskarom Glohom u špicu.


Ekipa Martina Šerba je u 1. kolu izgubila od Engleske rezultatom 2:0, golove su postigli Karni Čukvuemeka u 43. i Alfi Devajn u 65. minutu susreta.

Austrijanci su tako prekinuli niz od sedam mečeva bez poraza u svim takmičenjima. U tim bi trebalo da se vrati vezni igrač Jakob Knolmiler iz nemačkog Hofenhajma.


Austrija je savladala večerašnjeg rivala na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 5:0. S obzirom na trenutnu formu obe reprezentacije, savetujemo da pokušate sa duplom šansom na goste uz minimum dva gola na meču.


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)