BITKA ZA PRVI TRIJUMF: San Lorenco - Arsenal Sarandi

Novosti online

14. 06. 2022. u 10:43 >> 10:46

TAKMIČENjE u Ligi profesional koja broji čak 28 klubova stiglo je do 3. kola, a najzanimljiviji susret čeka nas na stadionu "Pedro Bidegan".

БИТКА ЗА ПРВИ ТРИЈУМФ: Сан Лоренцо - Арсенал Саранди

Foto: Profimedia

Fudbalska sezona u Argentini počela je pre deset dana, prvenstvo se tek zahuktava i očekuju nas velika uzbuđenja. Takmičenje u Ligi profesional koja broji čak 28 klubova stiglo je do 3. kola, a najzanimljiji susret čeka nas na stadionu "Pedro Bidegan".

San Lorenco dočekaće Arsenal Sarandi

"Sveci" kao da su sezonu počeli pod ručnom. Ekipa Rubena Insue remizirala je na premijere sa Independijenteom (1:1), a nekoliko dana kasnije upisan je novi nerešen ishod. Ovaj put u gostima Njuelsu.

Arsenal je očekivano na startu poražen od Boke na "Bombonjeri" rezultatom 2:1. Golove za pobednički sastav postigli su Agustin Sandez i Sebastijan Vilja, počasni pogodak delo je Maura Pitona.

Nakon neuspeha u prestonici, Arsenal je uspeo da stigne do boda na svom terenu odigravši 0:0 sa Banfildom.

Nema sumnje da će obe ekipe pokušati da upišu prvi trijumf u šampionatu, ipak, nije isključeno da vidimo novi remi. Upravo zbog svega navedenog, malu prednost dajemo domaćinu, ali uz "duplu šansu" i maksimalno tri gola na utakmici.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,65)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)