Meksikanci formu za Katar podižu na Karibima!

V.D.

14. 06. 2022. u 14:41

U noći između utorka i srede od 2 časa posle ponoći očekuje nas duel između Jamajke i Meksika

Мексиканци форму за Катар подижу на Карибима!

FOTO: AP Photo/Moises Castillo

U okviru Lige nacija zone Konkakaf u Kingstonu na stadionu "Independens park" očekuje nas 23. međusobni susret ove dve reprezentacije.

Gosti su mnogo uspešniji i zabeležili su do sada čak 16 pobeda, dok su popularni "rege bojsi" slavili tri puta.

U dosadašnjem delu ovog novoformiranog takmičenja ostrvljani su odigrali dva meča protiv slabašne reprezentacije Surinama i imaju pobedu i remi i zauzimaju trenutno prvu poziciju u grupi, dok su Meksikanci odigrali samo jedan meč i pre dva dana zabeležili pobedu protiv "fenjeraša".

Gosti su obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru koje se igra na jesen. U grupi su zauzeli drugo mesto odmah iza Kanade, iako su iz 14 mečeva imali 28 osvojenih bodova kao i reprezentacija Zvezdinog golmana Milana Borjana, koji je bio maestralan u tim kvalifikacijama.

Jamajka je zauzela šesto mesto sa 11 osvojenih bodova i od današnjeg rivala je oba puta poražene identičnim rezultatom 2:1.

Argentinski stručnjak Žerardo Martino koji je svojevremeno trenirao mnoge timove među kojima su i Paragvaj, Argentina, ali i FK Barselona, kroz ove mečeve uigrava tim za krunu sezone koja će se održati u bogatoj azijskoj zemlji.

Meksiko je redovan učesnik na Mundijalima, dok je to Jamajčanima poslednji i jedini put pošlo za rukom sada već daleke 1998. godine, kada se prvenstvo održalo u Francuskoj. 

"Trikolori" su favoriti na ovom meču i kvota je privlačna, tako da savetujemo da odigrate čistu dvojku. 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest