ZAGREVANJE ZA MUNDIJAL: Vladar Konkakafa isprobava tim

V.D.

14. 06. 2022. u 13:57

U noći između utorka i srede od 4 časa očekuje nas meč između El Salvadora i Sjedinjenih Američkih Država

ЗАГРЕВАЊЕ ЗА МУНДИЈАЛ: Владар Конкакафа испробава тим

Foto: Profimedia

Domaćin El Salvador je autsajder u prestonici svoje zemlje.

Ova najmanja država srednje Amerike je dva puta učestvovala na Mundijalima 1970. u Meksiku i 1982. godine u Španiji, ali na ukupno šest mečeva nije uspela da zabeleži ni remi.

Ovogodišnje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo završili su na sedmom mestu sa ukupno deset osvojenih bodova na 14 mečeva, dok je njihov današnji rival zauzeo treću poziciju sa 25 bodova i izborio direktan plasman na najveći sportski događaj u ovoj godini.

Koliko su Amerikanci nadmoćniji govori u prilog i činjenica da su se današnji rivali susreli u svojoj istoriji 19 puta a da El Salvador nije osetio slast pobede nijednom. Uspeli su da odigraju nerešeno sa "jenkijima" četiri puta.

U novoformiranom takmičenju El Salvador je do sada odigrao dva meča sa Grenadom i zabeležio trijumf i remi pa trenutno zauzima prvu poziciju u grupi, dok su Amerikanci odigrali samo jedan meč i slavili sa ubedljivih 5:0 protiv Grenade. 

Selektoru Belhalteru ovi mečevi služe za uigravanje ekipe za prvenstvo koje nas očekuje na jesen i svakako daje priliku igračima sa manjom minutažom, a to je na prethodnom meču najbolje iskoristio mladi napadač Dalasa Hesus Fereira koji je sa četiri gola obeležio meč protiv slabašnog rivala.

Kvota na dvojku je mala i pada, tako da smo je pojačali golovima.

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba