MOGU LI PONOVITI IZNENAĐENJE? Jermeni napadaju "ranjene" Škote

V.D.

08. 06. 2022. u 14:32 >> 14:32

VEČERAS od 20.45 na čuvenom "Hempden parku" reprezentacija Škotske ugostiće "osokoljenu" Jermeniju

МОГУ ЛИ ПОНОВИТИ ИЗНЕНАЂЕЊЕ? Јермени нападају рањене Шкоте

Foto: Profimedia

Škoti su pre tačno sedam dana na prepunom stadionu u Glazgovu poraženi od Ukrajine rezultatom 3:1 u okviru polufinala baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Viđen je fenomenalan meč, ređale su se šanse na obe strane, ali Ukrajinci su izašli kao pobednici i otišli su na megdan Velsu, gde su poraženi autogolom jednog od svojih najboljih fudbalera Andreja Jarmolenka.

Škoti su u kvalifikacionoj grupi za Mundijal zauzeli drugu poziciju iza Danske, a ispred Izraela, Austrije, Farskih Ostrva i Moldavije.

Sa druge strane, ekipa koju predvodi španski stručnjak Hoakin Kaparos u glavni grad Škotske dolazi "osokoljena" minimalnom pobedom nad reprezentacijom Irske, pre četiri dana u Jerevanu.

Na tom meču jedini strelac bio je mladi vezni igrač ruskog Krasnodara Eduard Spertsijan. 

Jermeni su se nakon najtežeg poraza u svojoj istoriji izdigli poput feniksa iz pepela. Naime, Norvežani su ih u prijateljskoj utakmici ispratili put Jerevena sa devet pogodaka u mreži, ali to im nije smetalo da poraze Irce pre četiri dana na svom terenu.

Ekipa trenera Stiva Klarka, nekada sjajnog defanzivca Čelzija koji je za "plavce" odigrao čak 330 mečeva, veliki je favorit na ovom meču i verujemo da će dati sve od sebe da se iskupi svojim vernim navijačima za poraz od Ukrajine.

Smatramo da će Škoti pokazati razliku u kvalitetu i slaviti na ovom meču uz bar dva postignuta gola.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024