PREDLOG ZA NOĆNE PTICE: Santosova tinejdžerska senzacija ruši Searu (VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2022. u 10:18

Markos Leonardo kojeg već porede sa najvećim imenima brazilskog fudbala zainteresovao je evropske gigante, a pitanje je vremena kada će se preseliti na "Stari kontinent".

ПРЕДЛОГ ЗА НОЋНЕ ПТИЦЕ: Сантосова тинејџерска сензација руши Сеару (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Slavni Santos ugostiće Searu u okviru 7. kola brazilske Serije A. "Ribari" koji su izendrili fudbalere kao što su Pele i Nejmar započeli su novu sezonu po sistemu "toplo-hladno" i nikako da započnu niz dobrih rezultata.

Klub sa "Vilja Belmira" upisao je tri pobede, jedan remi i dva poraza u prvih šest utakmica, trenutno se nalaze na petoj poziciji sa deset bodova. Eventualnim trijumfom večeras od 23.30 priključili bi se vrhu tabele i borbi za titulu.

Santos na terenu predvode mladi Markos Leonardo i iskusni Leo Baptistao. Tinejdžer koga već porede sa najvećim imenima brazilskog fudbala zainteresovao je evropske gigante, a pitanje je vremena kada će se preseliti na "Stari kontinent".

Što se Baptistaa tiče, ofanzivac je nastupao  za Rajo Valjekano, Atletiko Madrid, Betis, Viljareal, Espanjol... Njegovo iskustvo iz Primere može biti od presudnog značaja u nastavku takmičarske godine.

Sa druge strane, Seara je jedan od kandidata za selidbu u niži rang, to je svima jasno posle uvodnih partija. Svega četiri boda i 18. mestu su realnost za ovaj klub.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista