BIĆE UZBUDLJIVO NA "EL MADRIGALU": Viljareal - Sevilja

Novosti online

08. 05. 2022. u 08:41

IZABRANICI Unaija Emerija imaju 52 boda i nalaze se na sedmoj poziciji koja vodi u Ligu konferencija.

БИЋЕ УЗБУДЉИВО НА ЕЛ МАДРИГАЛУ: Виљареал - Севиља

FOTO: AP

Posle eliminacije od Liverpula u polufinalu Lige šampiona, VIljareal se okreće obavezama u prvenstvu. "Žuta podmornica" dočekaće Sevilju u utakmici 35. kola španske Primere.

Izabranici Unaija Emerija imaju 52 boda i nalaze se na sedmoj poziciji koja vodi u Ligu konferencija. Očekivali su na "El Madrigalu" više, međutim, kratka klupa i borba na dva fronta uzela je svoj danak.

Gosti su na poziciji 3, Liga šampiona je praktično osigurana. "Berberi" su dugo važili za jedinog konkurenta Real u borbi za titulu, ali nekoliko neočekivanih remija je skupo koštalo četu Đoana Lupetegija.

Sevilja je doživela samo dva poraza u poslednjh 20 kola, dok Viljareal nije poražen kod kuće u Primeri na poslednjih deset susreta. 

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista