SARDENCIMA GORI POD NOGAMA: Kaljari - Verona

V.D.

30. 04. 2022. u 11:52

U uvodnom meču 35. kola italijanske Serije A nezgodna ekipa iz grada Romea i Julije stiže na Sardiniju.

САРДЕНЦИМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Каљари - Верона

Foto: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Uprkos lošoj formi i šest poraza na prethodnih sedam utakmica, mogao je Kaljari u prošlom kolu praktično da reši pitanje svog opstanka u Seriji A. Međutim, ostrvljani su poraženi na gostovanju od Đenove, svog direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Umesto da svojim rivalima pobegne na plus šest bodova, Kaljari je kiksom došao u situaciju da Salernitana koja je prva ispod crte ima samo tri boda manje, uz utakmicu manje.

Verona se nalazi na devetom mestu na tabeli i bez većih izgleda je da svoj plasman popravi. Gosti u poslednje vreme pružaju dobre partije.

Izabranici hrvatskog trenera Igora Tudora na prethodih jedanaest utakmica pretrpeli su samo dva poraza. Kaljari na svom stadionu igra loše, što ranijih sezona nije bio slučaj. Verona je većinu svojih utakmica u gostima odigrala nerešeno. Kaljari je tim koji mora na ovoj utakmici da pobedi. Sardencima neće biti lako da dođu do nova tri boda, jer Verona je tim koji poseduje kvalitet dovoljan za gornji deo tabele. Prvi ovosezonski meč današnjih rivala završen je bez pobednika i bez golova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)