PSŽ IGRA ZA SVOJU "DUŠU": Šampion gostuje Strazburu

E.H.

29. 04. 2022. u 09:09

SKUPOCENI tim iz prestonice Francuske do kraja aktuelne sezone može igrati rasterećno. Upravo tu leži šansa za sve naredne protivnike Nejmara, Mbapea, Mesija...

ПСЖ ИГРА ЗА СВОЈУ ДУШУ: Шампион гостује Стразбуру

FOTO: Tanjug

PSŽ je, uprkos iznenađujućem remiju na svom terenu u prethodnom kolu, obezbedio naslov prvaka, skupoceni tim iz prestonice Francuske do kraja aktuelne sezone može igrati rasterećno. Upravo tu leži šansa za sve naredne protivnike Nejmara, Mbapea, Mesija... 

Klub koji prvi može da iskoristi takvu situaciju je Strazbur koji dočekuje Parižane u prvom susretu 35. kola Lige 1.

"Plavo-beli" su u prethodnom meču prvenstva poraženi od Lila u gostima, ali i dalje imaju šanse da stignu do petog mesta, pozicije koja vodi u Ligu konferencija. Strazbur ima samo bod manje od Nice.

Profimedia

Sa druge strane, PSŽ je osvojio "utešni" trofej. Naime, bogatim vlasnicima iz Katara cilj je bio osvajanje Lige šampiona. Ipak, realnost je drugačija i zbog toga se na "Parku prinčeva" očekuju velike promene.

Teško je prognozirati današnjeg pobednika, najviše zbog trenera gostiju Maurisija Poketina. Argentinac može "prošarati" sastav, da je situacija drugačija favorit bi se znao. Upravo zbog toga najrealnije je "gađati" golove.

NAŠ TIP: 3+ (1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a