KO JE GLAVNI U GRADU? Vojvodina - Proleter

N.P.

11. 04. 2022. u 08:34

U GRADSKOM derbiju "Lale" se sastaju sa ekipom iz naselja Slana bara u meču 30. kola Super lige Srbije.

КО ЈЕ ГЛАВНИ У ГРАДУ? Војводина - Пролетер

Foto arhiva VN

Izabranici Dragana Radojičića su u četvrtfinalu Kupa nadigrali drugoligaša Rad na Banjici rezultatom 0:4, međutim, u prvenstvu pružaju očajne partije, izgubili su svaku od poslednjih šest utakmica.


Gosti su takođe u lošoj formi, na prethodnih sedam mečeva imaju učinak od pet poraza i dva remija, najsvežiji u prošlom kolu kod kuće protiv Čukaričkog (1:1), nalaze se na 14. poziciji na tabeli sa 29 bodova i do kraja sezone ih čeka grčevita borba za opstanak.


"Lale" su u prvom delu sezone savladale gradskog rivala sa (0:1), očekujemo da se večeras na "Karađorđu" vrate na pobednički kolosek i pokažu ko je glavni u gradu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije