BITKA ZA OPSTANAK: Barnli - Everton

V.D.

06. 04. 2022. u 08:40

U zaostalom meču 19. kola engleske Premijer lige sastaju se dve ekipe za koje pre početka sezone niko nije mogao ni da nasluti da će se nalaziti u ovom položaju osam kola pre kraja šampionata.

БИТКА ЗА ОПСТАНАК: Барнли - Евертон

FOTO: AP

Četiri poraza zaredom, i to bez postignutog gola, jasan su pokazatelj loše igre Barnlija. Tim koji sa klupe predvodi Šon Dajš ima možda i poslednju šansu da izbori opstanak.

Na "Turf Mur" stadion dolazi Everton. "Karamele" su takođe u lošoj formi, ali imaju četiri boda prednosti u odnosu na Barnli i nalaze se iznad zone ispadanja. Everton već šest utakmica zaredom na gostovanjima u Premijer ligi ne zna za pobedu.

Tim iz Liverpula poražen je na poslednjih šest mečeva izvan svog "Gudisona". Frenk Lampard pred sobom ima težak zadatak, možda najteži u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Izboriti opstanak sa "karamelama" u ovom trenutku je veliki poduhvat i uspeh.

Barnli ima samo jednu pobedu na poslednjih deset utakmica na svom terenu i sa pravom se nalazi u zoni ispadanja. Prvi meč ove sezone dobio je Everton sa 3:1. Utakmica koja na obe ekipe vredi šest bodova, jer ko pobedi biće za korak bliži opstanku.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,9)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije