"KANARINCI" ČUVAJU TRON: Modena - Ankona 1905

N.P.

28. 03. 2022. u 10:02

PULENI Valtera Novelina sastaju se sa fudbalerima trenera Đanluke Kolavita u poslednjem meču 34. kola italijanske Serije C.

КАНАРИНЦИ ЧУВАЈУ ТРОН: Модена - Анкона 1905

Profimedia

"Kanarinci" su neporaženi na prethodne tri utakmice u prvenstvu, imaju dve pobede i jedan remi kod kuće protiv Sijene (1:1), lideri su na tabeli sa osvojenih 78 bodova.


Gosti su prekinuli negativan niz od četiri utakmice bez trijumfa, savladali su u prošlom kolu ekipu Kararezea na svom stadionu sa 2:0, trenutno zauzimaju šestu poziciju u Seriji C, sa 50 bodova.


Modena je u prvom delu sezone pobedila Ankonu rezultatom 0:1, očekujemo da pred svojim navijačima osvoji sva tri boda i sačuva vrh tabele.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024