BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Lajpcig - Frajburg

V.D.

05. 03. 2022. u 12:39

U 25. kolu nemačke Bundeslige očekuje nas meč između dve ekipe koje će do poslednjeg kola voditi borbu za mesto u elitnom evropskom takmičenju.

БОРБА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Лајпциг - Фрајбург

FOTO: AP/Tanjug

Duel ekipa koje su u dobroj formi i bodovno izjednačeni na tabeli.

Lajpcig ima bolju gol razliku i samo zbog toga u ovom trenutku zauzima četvrtu poziciju. Frajburg je napravio ogroman iskorak u odnosu na prošlu sezonu koju su završili na desetom mestu. Ove sezone su nadomak mesta koje vodi u Ligu Šampiona. Duel sa Lajpcigom može da im odredi dalji tok sezone. Pobeda goste uvodi u top 4 sa izglednim šansama da zaigraju u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi.

Lajpcig u poslednje vreme igra efikasan fudbal. Zbog odluke da se klubovi iz Rusije izbace iz svih evropskih takmičenja oni svoju utakmicu u Ligi Evrope protiv Spartaka iz Moskve neće odigrati. Domaći mogu da se maksimalno posvete meču sa Frajburgom. U prvom delu sezone bilo je nerešeno 1-1. Ovog puta Lajpcig je domaćin i to vrlo dobar. Frajburg u gostima igra dobro.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,5)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 3,3)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)