RIMLJANI PUTUJU NA SARDINIJU: Kaljari - Lacio

V.D.

05. 03. 2022. u 12:05

U 28. kolu Serije A očekuje nas neizvestan susret na drugom po veličini italijanskom ostrvu.

РИМЉАНИ ПУТУЈУ НА САРДИНИЈУ: Каљари - Лацио

Ćiro Imobile Foto: AP

Kaljari je u jednom delu sezone bio u zoni ispadanja, ali je Valter Macari uspeo svojim izabranicima da podigne formu. Remizirali su sa Napolijem na svom stadionu, pobedili Atalantu u gostima.

U ovom trenutku Sardenci su iznad zone ispadanja, ali daleko od toga da je posao završen. U nastavku sezone Kaljariju tek predstoje teške utakmice. Svaki bod im je kod dragulj vredan.

FOTO: EPA/Etore Ferari

Lacio je u dvomeču Lige Evrope poražen od Porta. "Nebeskoplavi" u nastavku sezone nemaju više obaveza u evropskim takmičenjima, a nemaju ni u kupu Italije, gde ih je eliminisao Milan. Timu iz Rima preostaju obaveze u Kalču, gde će puleni Mauricija Sarija juriti plasman u Ligu Šampiona. U ovom trenutku zaostaju za svojim ciljem zaostaju sedam bodova.

Kaljari je neugodan domaćin. Stadion "Sent Elija" je vruć teren za sve klubove Serije A. U prvom delu sezone na Olimpiku je bilo 2-2, tako da i ovog puta biramo igru na golove. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda