STROPA "GAZI" VETERANE: Monca - Parma

N.P.

02. 03. 2022. u 12:17

"BELO-CRVENI" u meču 27. kola Serije B dočekuju popularne "Mlekadžije".

СТРОПА ГАЗИ ВЕТЕРАНЕ: Монца - Парма

Profimedia

Ekipa Đovanija Strope je doživela poraz pred svojim navijačima u prošlom kolu od Lećea (0:1), i time znatno umanjila šansu za direktan plasman u viši rang, pala je na 6. mesto na tabeli sa 44 boda, sedam manje od lidera Breše.


<
Fudbaleri Đuzepea Jakinija ulaze u utakmicu posle važne pobede nad Spalom na "Enio Tardiniju" sa (4:0), jako bitna tri boda su im pomogla da se udalje iz zone ispadanja trenutno zauzimaju 14. mesto sa 32 osvojena boda.


Domaćin ne sme sebi da dozvoli luksuz da izgubi dvaput pred svojim vernim navijačima, očekujemo da u večerašnjem susretu ostvari pozitivan rezultat nad veteranima u redovima "mlekadžija".


NAŠ PREDLOG: 1X (1,35)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ČUDO? Jedan od najvećih medija Australije: Zašto poziranje Srđana Đokovića sa Putinovim pristalicama nije tako kontroverzno kao što mislite

ČUDO? Jedan od najvećih medija Australije: "Zašto poziranje Srđana Đokovića sa Putinovim pristalicama nije tako kontroverzno kao što mislite"

Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena, deseti put u karijeri, a uoči njegove završne ovogodišnje borbe za desetu grend slem titulu Melburnu, dešavale su se, a i dešavaju se, vrlo zanimljive stvari u Australiji. Jedna od njih je vezana za njegovog oca, Srđana, koji je prekjučerašnjim potezom izazvao gnev mnogih u australijskoj (i ne samo tamošnjnoj) javnosti, ali se onda u jednom od vodećih australijskih medija desilo pravo malo čudo.

27. 01. 2023. u 16:50

Komentari (0)

Dvojezične državne škole sve traženije, a jedna se uskoro otvara i u Beogradu na vodi!