ZA LJUBITELJE HOKEJA: Predlozi iz najjače lige na svetu

V.D.

21. 02. 2022. u 19:07

PONEDELjAK nije poznat po širokoj ponudi za klađenje i zbog toga smo spremili nekoliko saveta za noćno klađenje.

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ХОКЕЈА: Предлози из најјаче лиге на свету

Foto: EPA

Večeras i tokom noći igraće se 4 meča u ledenim dvoranama u Americi.

Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes 2 (kvota 1,75)

U domaćoj ekipi iz najvećeg grada u Pensilvaniji vlada prava "bolnica" i na ovom meču im neće nastupiti čak 8 hokejaša zbog povrede u tome se može tražiti uzrok loše forme i čak 4 vezana poraza. Gostujući "Uragani" su drugi na istoku i verujemo da će zabeležiti treću pobedu u nizu.

Calgary Flames - Winnipeg Jets 1 (kvota 1,75)

Domaćin je u neverovatnoj seriji, vezali su 9 pobeda u nizu i verujemo da će dati sve od sebe da zabeleže i desetu protiv ekipe koja igra solidno i nije daleko od plasmana u plej-of. Domaćin se nalazi na trećoj poziciji na zapadu dok su gosti iz Vinipega na jedanaestoj poziciji.

Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs 2 (kvota 1,52)

Kanadski derbi u NHL-u. Domaći "Kanađani" su i pored dve vezane pobede najgora ekipa u ligi sa svega 10 pobeda iz 50 mečeva. Domaća ekipa trenutno ima najviše povređenih igrača u celoj ligi. Gosti drže jaku šestu poziciju na istoku i verujemo da će razlika u kvalitetu doći do izražaja i da će slaviti u ovom nacionalnom derbiju.

Vancouver Canucks - Seattle Kraken 1X (kvota 1,35)

Domaći Vankuver igra po sistemu toplo hladno i ukoliko bi vezali nekoliko trijumfa bili bi ozbiljni kandidati za plej-of. Trenutno su na 12. poziciji sa svega 7 bodova od pozicije koju drže "Kraljevi" iz Los Anđelesa. Gosti iz Sijetla su vezali tri poraza i realno je da na ovom meču dožive i četvrti.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda