KO ĆE SE POPETI NA KROV SVETA? Čelsi - Palmeiras

V.D.

12. 02. 2022. u 10:51

EVROPA protiv Južne Amerike, meč finala Svetskog Klupskog Prvenstva na Bin Zajed stadionu u Abu Dabiju

КО ЋЕ СЕ ПОПЕТИ НА КРОВ СВЕТА? Челси - Палмеирас

Foto: AP

U vitrinama fudbalskog kluba Čelsi pregršt je trofeja, ali nedostaje samo jedan. Čelsi nikada u svojoj istoriji nije bio šampion sveta.

Tomas Tuhel ima priliku da svoje ime zlatnim slovima upiše u istoriji slavnog kluba iz Londona. Lukaku je ponovo u ekipi, svojim golom ih je odveo u finale.

Palmeiras Šampion Južne Amerike, i on kao i njihov evropski protivnik, nema u svom posedu titulu koja nosi zvanje najboljeg kluba na svetu. Veliki Zeleni iz Sao Paola daće sve od sebe u nameri da osvoje pehar namenjen najboljem na svetu i time da kompletiraju sve klupske titule. Čeka ih protivnik sa kojim do sada nisu odmerili snage na terenu. Čelsi i Palmeiras igraju svoj prvi međusobni susret. Čelsi brani čast Engleske i Evrope. Pamlmeiras brani čast Brazila i Južne Amerike. Oba tima žele pobedu. Pehar je samo jedan. Mišljenja smo da je Čelsi u ovom trenutku bliži njegovom osvajanju.

Naš tip 1 (1,65)

S obzirom da je ovo finalni meč na kome niko nema pravo na grešku možete probati i igru da Čelsi osvaja trofej, što daje kvotu 1,35.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)