NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: NJukasl - Mančester junajted

N.P.

27. 12. 2021. u 14:59

U poslednjem meču 19. kola Premijer lige Engleske Njukasl na "Sent Džejms parku" dočekuje Mančester junajted.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Њукасл - Манчестер јунајтед

Foto: Tanjug/Lindsey Parnaby/Pool via AP

"Svrake" su u očajnoj formi, prošlog vikenda su poražene kod kuće od Mančester Sitija 0:4, što im je treći uzastopni poraz u prvenstvu, nalaze se na pretposlednjem 19. mestu na tabeli sa 10 bodova koliko ima i poslednjeplasirani Norič.

Kristijano Ronaldo AP


 "Crveni đavoli" su svoj meč odigrali pre dve nedelje, kada su na gostovanju pobedili "kanarince" rezultatom 0:1, jedini gol na meču je postigao Kristijano Ronaldo iz penala u 75. minutu.

Ralf Rangnik EPA-EFE/PETER POWELL


Tim Ralfa Ragnika je nakon toga trebalo da odigra još dve utakmice sa Brajtonom i Brentfordom, ali su odložene nakon pandemije koronavirusa, trenutno se nalazi na sedmom mestu u domaćem prvenstvu sa 27 bodova iz 16 odigranih mečeva.


Na prethodnih pet prvenstvenih mečeva, najtrofejniji klub Premijer lige je ostvario četiri trijumfa i jedan nerešen rezultat.


Ekipa Njukasla na poslednja četiri međusobna duela, nije uspela da pobedi večerašnjeg rivala, gosti su ostvarili trijumf na svakom meču i postizali su minimim tri gola po utakmici.

Menadžer Edi Hau neće moći da računa povređene Džamala Luisa i Federika Fernandeza, Pol Damet se vratio treninzima ali je daleko od povratka u tim.


Rangnik je nagovestio da će za utakmicu na "Sent Džejms parku" imati kompletan sastav, osim Pola Pogbe koji se oporavlja  i očekuje da vrlo brzo bude na raspolaganju.


Predlažemo da odigrate G2+, kvota 1,48.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri