SEČA TIGROVA: Šefild junajted - Hal Siti

V.D.

15. 02. 2022. u 11:00

U 25. kolu engleskog Čempiošipa "Tigrovi" iz Hala gostuju na Bramel Lejn stadionu.

СЕЧА ТИГРОВА: Шефилд јунајтед - Хал Сити

Foto: Profimedia

Šefild junajted je u odličnoj formi, nisu poraženi na prethodnih šest mečeva (četiri pobede i dva nerešena rezultata). Nalaze se na korak od mesta koja vode u plej-of Čempionšipa. Svi u taboru "Oštrica" nadaju se ekspresnom povratku u Premijer ligu. Do društva najboljih moraju stići na teži način. Kada se uzme u obzir loš početak sezone, plasman u plej-of je realni domet ekipe sa Bramel Lejna.

Sa promenom vlasnika Tigrovi su promenili i trenera. Nalaze se u seriji od tri vezana poraza. Sa samo jednim postignutim golom na ta tri susreta. Sa sigurnošću možemo reći da su opstanak u Čempionšipu već obezbedili. Za nešto više u ovom trenutku Hal nema ambicija, a nema ni fudbalskog kvaliteta.

Šefild Junajtedu su bodovi potrebni, na ruku im ide trenutna dobra forma i tradicija međusobnih susreta. Poslednja tri međusobna susreta Šefild junajted je lako rešio u svoju korist. Kako se Hal u ovom momentu nalazi u lošoj formi, a "Oštrice" na korak od plej-ofa, sve ukazuje na to da je pobeda Šefild junajteda zagarantovana.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković