TIP DANA: Tondela ne pravi problem velikanu

Ž. U.

07. 02. 2022. u 08:25 >> 12:46

Benfiku posle dva kiksa, Kupu i prvenstvu, čeka danas jedno od najpoželjnijih gostovanja u ligi

ТИП ДАНА: Тондела не прави проблем великану

Foto: Profimedia

20.00: TONDELA - BENFIKA  2&2-3

Benfika je u prvenstvu poslednjim porazom većinu tiketa poslala u kantu. Ništa bolje nije  prošla ni ponuda od pre nekoliko dana, kada je naš favorit  u okviru  Kupa zakazao na svom ternu sa Sportingom, 1:2.

Mi smo imali sreće, oba  duela smo gađali sa 2-3 gola. Nadamo se, da ni danas neće biti greške ako ove cifre prepišemo, a zbog "crnih oblaka" koji su se nadvili nad velikanom iz Lisabona, kvotu na pobedu gostiju pojačamo još sa "dvojkom".

Tondela je fudbalerima gosiju tradicionalno bila i ostala protivnik za poželeti. Poslednju deceniju, najviše što je uradila bio je jedan remi. Danas, iz ove situacije u kojoj se nalazi Benfika, to izgleda nemoguće.  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba