VATRENO KRŠTENJE ZA RAGNIKA: Mančester želi ceo plen u nedelju

N.P.

03. 12. 2021. u 17:16

Ralf Ragnik je novi menadžer Mančester junajteda, a prvi izazov na tom radnom mestu mu je u nedelju popodne kad će voditi ekipu protiv Kristal Palasa.

ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ ЗА РАГНИКА: Манчестер жели цео плен у недељу

FOTO: EPA

Posle uspešnog rada na mestu sportskog direktora u ekipi Lokomotive iz Moskve, Nemac će imati težak zadatak da vrati đavole na staze stare slave. Sreća po njega je što prvi meč igra pred navijačima Junajteda.


Majkl Kerik, privremeni strateg ekipe sa Old Traforda, uspeo je u prošlom kolu da donese drugu pobedu u prethodna tri meča: savladao je u Ligi šampiona Viljareal u gostima sa 0:2, prošlog vikenda takođe kao gost odigrao nerešeno sa ekipom Čelsija 1:1, a u poslednjem meču kao domaćin u goleadi savladao Arsenal sa 3:2. Trijumf je sa penala doneo Kristijano Ronaldo u 70. minutu kome je to bio drugi gol na meču, a čak 800. i 801. u karijeri.


Što se tiče gostujuće ekipe, ona dolazi posle dva vezana poraza u prvenstvu, bolji od Kristal Palasa je bio Lids sa 1:0, a kod kuće je prošlog vikenda doživeljn poraz od Aston Vile sa 1:2.


Ekipa Patrika Vijere ipak ima razloga za optimizam pošto je u prethodna dva međusobna duela sa Junajtedom neporažena napuštala stadion (1:3, 0:0).

Patrik Vijera Foto: AP


Ragnik neće moći da računa na usluge Rafaela Varana i Pola Pogbe koji su povređeni, takođe ni na Nemanju Matića koji još uvek nije u stroju.


Kod gostiju u startnu postavu se vraćaju Luka Milivojević i Kristijan Benteke, dok će Vilfred Zaha predvoditi napad protiv svog bivšeg kluba.


Očekujemo zanimljiv meč, predlažemo vam da odigrate jedinicu na domaćina, kvota će biti sjajnih 1,60.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)