BOŠKO OROVIĆ: Varberg jedini siguran

Ž. U.

23. 06. 2024. u 09:05

Trener Utstiktensa (Švedska 2)

БОШКО ОРОВИЋ: Варберг једини сигуран

Ilustracija

Nedelja

Brage – Sundsval 1X

Odevold - Degerforš 12

Estersund – Utsiktens X2

Skvode – Sandvikens 12

VARBERG – GEFLE 1

PONEDELjAK,

Landskrona – Ergrite 12

Erebro – Treleborg 12

Ester – Helsingborg 1X&2+

Sundsval je u prošlom kolu uzeo prvi bod u gostima, verujem da bi mogao i sad do remija na terenu Bragea. Landskrona je vezala tri pobede i izdvojila se na čelu tabele. Ako misle da sledeće sezone igraju u prvoj ligi, onda bi sad lagano morali da pobede pretposlednji klub na tabeli, Ergrite. Moj Utsiktens je u prošlom kolu izgubio, a celu utakmicu smo dominirali u svim elementima igre. Njima je jedan šut u okvir gola bio dovoljan da pobede.

Sigurica je varberg protiv Geflea.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024