MILOŠ JOKSIĆ: Buriram overava titulu

Ž. U.

02. 04. 2023. u 07:43

TRENER u Muangtongu prognozira mečeve 25. kola prvenstva Tajlanda

МИЛОШ ЈОКСИЋ: Бурирам оверава титулу

Foto: A. Ilić

Nedelja:

13.00 KONKAEN – PRAČUAP  0-2

Konkaen ima bolji tim od Pračuapa, ali, ishod ovog duela dosta toga odlučuje o opstanku, pa očekujem tvrd meč, sa malo golova.

13.30 FIKS RATČABURI – NAKON  1

Ratčaburi je peti, ali ima svoju matematiku da sa trećeg mesta skine Port MTI. Dodatno bi mogli da ga motivišu loši odnosi koje ima sa Nakonom.

14.00 FIKS NONG BUA – POLIS TERO  1

Nong Bua je pauzu u prvenstvu iskoristila da promeni trenera. Brazilca je na klupi zamenio domaći stručnjak, od koga se očekuje da spasi ekipu od ispadanja.

Ponedeljak:

13.30 LAMPANG – PATUM JUNAJTED  3+, 1X

Lampang je poslednjom pobedom napustio zonu ispadanja, ne bi trebalo da se u nju vrati  posle duela sa Patum junajtedom.

Utorak:

13.00 ČANGRAJI – PORT MTI  X2

Utakmicu koju savez zbog zagađenja vazduha drži u neizvesnosti, nije poznato da li će  biti održana. Ako se stvore uslovi za igru,  bod je najviše što bi domaćin mogao da osvoji.

13.00 ŠUKOTAJI – ČONBURI  1&3+

Šukotaji je takođe smenio trenera. Dva vezana poraza unela su nemir u ekipu, koja je u većem delu sezone bila dobra. Duelom na svom terenu protiv Čonburija, prilika je da se situacija u klubu umiri.

14.00 BANGKOK J. - BURIRAM  X2

Do kraja prvenstva ostalo je još šest mečeva. Buriram je lider prvenstva, ima dvanaest bodova prednosti i ne bi trebalo da je istopi na terenu jedinog preostalog konkurenta,  Bangkok junajteda.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili