ŽELJKO LJUBENOVIĆ: Veres igra za duple premije

Ž. U.

30. 09. 2022. u 08:24

BIVŠI fudbaler Zorje otkriva zanimljive podatke

ЖЕЉКО ЉУБЕНОВИЋ: Верес игра за дупле премије

Ilustracija

Ukrajina 1

Petak:

VERES – RUH    1

<

Metalist 1925 – Kolos   0-2

Subota:

Inguljets – Vorskla         X2

LAVOV – DNJEPAR     2   

Metalist K. - Šahtjor      2

Nedelja:

Minaj – Dinamo K.        2

Černomorec – Aleksandrija     0-2

ZORJA – KRIVBAS      2

Fudbalerima Veresa je duel sa Ruhom dobra prilika da uvećaju zarade. Kec je zicer, iz razloga što je uprava domaćina svoje igrače motivisala premijama koje su duplo veće od plata. Mesečni prihodi svim fudbalerima su podjednaki i iznose hiljadu dolara, što je za fudbalske uslove u Ukrajini premalo. Međutim, mogućnost da se džepovi dobro dopune fudbalerima Veresa su postali rutina. Od četiri utakmice, samo jednu nisu uspeli da naplate. Peta bi trebalo da im da bude berićetna.

Dvojka najverovatnije pada u okršaju moje Zorje sa Krivbasom, jer je trener gostiju Jurij Vernidub, pre sticanja slave sa Šerifom, osam godina bio alfa i omega Zorje i odlično zna kako njegov bivši klub „diše“ i kako da iskoristi mane koje ima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A U POSVAĐANOM TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija (VIDEO)

A U "POSVAĐANOM" TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o "iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija" (VIDEO)

SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

30. 11. 2022. u 15:49 >> 15:49

Komentari (0)