ČITAOCI PREDLAŽU: Hjuz "ubrzava" Bredford

Novosti online

13. 08. 2022. u 09:09

IRFAN BAŠOVIĆ iz Podgorice, specijalista za mečeve nižih liga Engleske

ЧИТАОЦИ ПРЕДЛАЖУ: Хјуз убрзава Бредфорд

Ilustracija

BLEKPUL - SVONSI   2 (3.10)

Svonsi bi po kvalitetu trebalo na kraju sezone da se nađe u zoni plej-ofa. Blekpul je pobedio Reding i doživeo poraz od Stouka, ali obe partije su bile jako loše, tako da očekujem velike probleme za njih ove sezone. Tipujem na pobedu gostiju iz Velsa.

VIGAN - BRISTOL S. GG (1.75)

Prošle sezone Bristol Siti je dao najviše golova van prvih šest timova, a samo Piterboro i Reding su primili više od njih. Vidim da su nastavili u istom ritmu i ove sezone, a pored toga što su u dva meča postigli tri gola doživeli su dva poraza. Vigan je oprezno započeo sezonu, ali u ovom meču morati tražiti pobedu, tako da očekujem da pršti na obe strane.

AKRINGTON - BARTON 1 (2.00)

Odbrana Bartona u prva dva meča bila je vrlo relaksirana, već je primila sedam golova. Energični Akrington bi to mogao da iskoristi na svom terenu.

BREDFORD - NjUPORT 1 (2.30)

Večiti favorit za osvajanje ove lige je Bredford, ali čini mi se da su ove sezone ozbiljniji nego ikad. Najviše zbog toga što je na klupi trener Mark Hjuz, koji je po svom renomeu za mnogo viši rang. Bredford je započeo sezonu usporeno, ali očekujem da protiv Njuporta "ubrza".

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)