NENAD DŽODIĆ: Monako desetkom u Ligu šampiona

Ž. Urošević

21. 05. 2022. u 11:39

SKAUT Monpeljea prognozira poslednje kolo Francuske.

НЕНАД ЏОДИЋ: Монако десетком у Лигу шампиона

Ilustracija

SUBOTA 21.00:

Brest – Bordo      1

Klermon – Lion    12

LANS – MONAKO       2

Lil – Ren     X2

Lorien – Troa       1

MARSEJ – STRAZBUR         1

Nant – St. Etjen   1

PSŽ – Mec  X

Rems – Nica         1

Monako je u strašnoj formi. Posle devet pobede u prvenstvu, po desetu ide u Lans. Dvojka je fiks kola koliko i kec na pobedu Marselja, koji takođe ima imperativ pobede, jer se sa Monakom nalazi na deobi mesta koje direktno vodi u Ligu šampiona. U Francuskoj odlučuje bolja gol razlika kod ekipa koje su poravnate sa bodovima, pa su „kneževi“ u prednosti jer su dali četiri pogotka više od konkurenta.

Marselj je u većem delu sezone bio drugi, ali će mu biti teško da se vrati na tu poziciju. Moraće da čeka kiks Monaka, kao i da savlada Strazbur, koji će uraditi sve da sačuva peto mesto koje vodi u Ligu konferencija.

Lorijen je remijem u Bordou izbegao mečeve baraža za opstanak u eliti i pokušaće svoje  pristalice da časti trijumfom nad ekipom Troa.

Mec i Sent Etjen mečeve poslednje kolo čekaju izjednačeni, sa po 31. bodom. Njihovi okršaji sa Nantom, odnosno PSŽ, „lome“ ko će od njih dobiti priliku da se spasava preko baraža.

Nant zna da bude i te kako opasan po gol rivala. Nedavno je iznenadio Ren i izbacio iz trke za Ligu šampiona, vrlo lako bi mogao da bude koban i po Sent Etjen.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DARKO BRAŠANAC: Posle kup pehara,  cilj Liga šampiona