MILOŠ STANIMIROVIĆ: Fenjeraš bliži opstanku

Ž. U.

02. 05. 2022. u 14:48

Trener i menadžer iz Atine prošle nedelje posetio našu redakciju.

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ: Фењераш ближи опстанку

Ilustracija

ponedeljak:

18.30: JONIKOS – APOLON S.   2, X

Jonikos ima toliko bodova da danas ne mora da zapinje u okršaju sa Apolonom. Međutim, domaćin je dva poslednja rivala ispratio porazima, na šta gosti,dva kola pre kraja prvenstva ne bi smeli ni da pomisle . Dvojka bi bila moj prvi predlog, a tek drugi iks, jer fenjeraš može sezonu da spašava već narednim mečom, na svom terenu protiv Lamije, koja je ostala njegov jedini konkurent.

18.30: ASTERAS – LAMIJA  1

Lamija je igrala u sredu meč kupa sa Panatinaikosom. Pošto Lamija nema dugačku klupu, smatram da bi to moglo da se odrazi na gostovanje Asterasu. Tu predlažem jedinicu, ikako su gosti pod pritiskom i bodovi opsstanka su im veoma potrebni.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda