ŽARKO UDOVIČIĆ: Pogon ne staje

Ž. U.

18. 03. 2022. u 10:34

DOSKORAŠNjI fudbaler Rakova o uvodnim mečevima 26. kola najjače lige Poljske.

ЖАРКО УДОВИЧИЋ: Погон не стаје

Profimedia

18.00: ZAGLEBJE – VARTA  1

20.30: POGON – VISLA KRAKOV    1  (1.50) - FIKS!

<

Kao fiks dana izdvajam pobedu Pogona, po mom ubeđenju najbolje ekipe prvenstva, koja bi u finišu sezone moje zapažanje morala da potvrdi već duelom protiv Visle Krakov.

Domaćin nije kompletan, u prošlom kolu bez pobednika je završio duel u Krakovu protiv Krakovije. Pogonu se namestilo da u ovom kolu za protivnika dobije iz istog grada znatno poznatijeg rivala - Vislu, koja ima krizu rezultata i nije u stanju protivniku da parira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

UKRAJINA i Rusija su razlog za mnoga važna zbivanja u svetu, čak i ona koja nemaju direktne veze sa ratom koji se dešava u Ukrajini, a sport od toga nije izuzet. Najnovije vesti koje su donekle vezane za taj sukob - vezane su i za Srbiju.

02. 02. 2023. u 15:49

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu