DEJAN DAMJANOVIĆ (Kiče): Lopta „plače“ kad igra Seongnam

Ž. U.

04. 03. 2022. u 15:32

ZA najboljeg strelca u istoriji azijske lige šampiona, tajne ne postoje kada su u ponudi parovi najjače lige Južne Koreje u kojoj je naš saradnik zabijao golove punih deset sezona. Subota pre podne je termin kada se na istoku uz prve znake sunca rađaju i fiksevi.

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ (Киче): Лопта „плаче“ кад игра Сеонгнам

Ilustracija

FIKS SEONGNAM – SUVON S. 0-2

Utakmica kao stvorena za 0-2 gola . Fudbaleri domaćina su tehnički loše obučeni, loptu znaju samo da „šamaraju“ što dalje od svog gola. Takvi kakvi su, u toj svojoj nepovezanoj igri često uspevaju da zadrže rezultat sa početka utakmice. Šta reći, lopta „plače“, navijači takođe, a i gazda koji sve to plaća.

GANGVON – DAEGU 2

Gangvon je na početku prvenstva već sakupio sva tri znaka. Domaćin ima, poraz, nerešeno i pobedu, baš kao što je imaju i fudbaleri Daegua, čiji tim bi trebalo da je nešto bolji. Očekujem dvojku, iako je pripreme odradio bez najboljih igrača na čiju se registraciju dugo čekalo.

INČON – POHANG X2

Inčon nema neku tradiciju rezultata iz okršaja sa Pogangom, koji je u ovom delu prvenstva pokazao najviše i pobedom je završio gostovanje aktuelnom šampionu Jeonbuku. Sada igra protiv protiv jednog od najslabijih timova lige i ne bi smelo da se desi da se vrati kući poražen.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)