MIODRAG KRIVOKAPIĆ, TRENER U SELTIKU: Mirne mreže u Edinburgu, a na ostala dva meča...

Novosti online

22. 12. 2021. u 11:11

DANAS (20.45) na programu su tri meča Škotske, a kada je ova liga u ponudi, obično savet tražimo i dobijemo od našeg dugogodišnjeg saradnika, bivšeg fudbalera Crvene zvezde Miodraga Krivokapića.

МИОДРАГ КРИВОКАПИЋ, ТРЕНЕР У СЕЛТИКУ: Мирне мреже у Единбургу, а на остала два меча...

Ilustracija

HIBERNIJAN - ABERDIN 0-2 (tačan rezultat 0:0)

- Obe ekipe su se nedavno odlučile na smenu trenera. Međutim, Hibernijan je sa novim šefom u stručnom štabu od mog Seltika izgubio finalni meč Kupa Škotske (2:1). Sigurno je pod većim pritiskom od kolege Stefana Glasa, čiji staž u Aberdinu je nešto duži.

Pet poslednjih mečeva ovih rivala završeno je u rasponu od 0 do 2 gola. Verujem da zbog važnosti ni večerašnji duel ne može golovima da obiluje.

SENT DžONSTON - ROS KAUNTI   GG

- Golova sa obe strane bi moralo da bude u duelu koji poraženog spušta na dno tabele, dok slavljenik može da odahne i znatno mirnije dočeka novogodišnje praznike. Sva tri znaka su moguća, iako Ros Kaunti prednjači sa formom i sa bodom zaliha čeka okršaj sa fenjerašem, čiji napad sa devet golova je najneefikasniji u ligi. Ali večeras nije nemoguće da proradi.

FIKS SENT MIREN - SELTIK  2

- Moj Seltik je desetkovan. Za vikend je pola ekipe zatražilo poštedu, baš uoči finalnog meča Kupa sa Hipsima. Međutim, i ovako oslabljeni verovali smo da možemo do prvog trofeja u sezoni. Slavili smo, pa smatram da bismo i sa ovim što imamo morali da budemo bolji od domaćina. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)