IZMENE U SAOBRAĆAJU: Popravka osvetljenja u tunelu Grza i radovi na putu Negotin - Zaječar

S.M.J.

09. 05. 2021. u 12:22

OD nedelje 9. maja do ponedeljka 17. maja na državnom putu prvog B reda Paraćin-Zaječar, broj 36, kod tunela Grza na stacionaži km 15+700, doći će do izmene režima saobraćaja u vremenu od osam do 18 časova zbog radova na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu.

ИЗМЕНЕ У САОБРАЋАЈУ: Поправка осветљења у тунелу Грза и радови на путу Неготин - Зајечар

Automobili stradaju zbog lošeg stanja ulica

Saobraćaj će se u pomenutom periodu odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom i uz moguće kratkotrajne zastoje od 15 do 30 minuta.

Od ponedeljka, 10. maja ekipe Preduzeća za puteve Zaječar, „Štrabag“ DOO, počeće radove na rehabilitaciji dela državnog puta prvog B reda Negotin - Zaječar, na deonici Metriš - Koprivničko brdo od km 82+603 do km 101+972.

Radovi će, navode u JP „Putevi Srbije“, trajati do 1. septembra i u tom periodu će se saobraćaj na ovoj deonici odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje i biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)