EPIDEMIJA U PČINJSKOM OKRUGU: Svega 16 novoobolelih

J.S.

09. 05. 2021. u 10:39

GRADSKI štab za vanredne situacije u Vranju saopštio je danas da je od 332 uzorka iz Pčinjskog okruga, kod 16 osoba potvrđen koronavirus .

ЕПИДЕМИЈА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ: Свега 16 новооболелих

Foto: J.S.

Od tog broja 12 osoba je iz Vranja, dok su po 2 novozaražena iz Vladičinog Hana i Surdulice. U ostalim opštinama okruga nije bilo novih zaražavanja virusom Covid 19.


U kovid ambulanti  u Vranju tokom  jučerašnjeg dana obavljeno je  108 pregleda, od čega je 52 broj prvih pregleda.  Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 12 pacijenata.
U dve kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 50 pacijenata. Od tog broja 43 su  pozitivna na koronavirus i isto toliko ima bronhopneumoniju. Na kiseoniku je 36 pacijenata.

Na bolničko lečenje u predhodna 24 sata  primljeno  je pet pacijenata, otpušteno šest, od čega je jedan transportovan u Kruševac. Trenutno je u kovid bolnicama 110 slobodnih  postelja.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja